Sjaak's scholentour

Wie kan met een stroomfiets de meeste lampen laten branden? Hoe kun je het beste energie besparen? Wat is duurzaamheid eigenlijk? En hoe ga je veilig om met social media/internet?

DELTA’s Energieadviseur Sjaak Vogel kan het schooljaar 2016-2017 gratis naar jullie school komen met een speciaal daarvoor ingerichte doe- en beleefbus. Als school hoeft je hiervoor niks te regelen. De leerlingen gaan spelenderwijs aan de slag met een speciaal daarvoor ontwikkeld educatief dagprogramma bestaande uit:  

  • gastles(sen) in de klas, op maat; afgestemd op de verschillende leeftijdsgroepen;
  • zelf aan het werk met een doe- en beleefcircuit in de DELTA Infobus. Kinderen leren hoe ze op verschillende manieren (duurzame) energie kunnen opwekken;
  • spelletjes in de klas of op het schoolplein.

Leren, ervaren, beleven en winnen!
Daarnaast kunnen leerlingen buiten schooltijd meedoen met de game ‘Het Groene Huis’. De  schoolopdracht pakt de school gezamenlijk op. De gescoorde punten met de game en de schoolopdracht vormen samen een totaalscore. De school met de meeste punten wordt ‘Zeeuws kampioen’ en wint een zonnepanelen installatie ter waarde van € 4.000,00 incl. BTW van DELTA. De hoogst scorende leerling van de school wint een oplader op zonne-energie. 

Meld jullie school nu aan!
Aanmelden kan via Sjaak's scholentour. Let op! Aanmelden kan tot 1 juni 2017 of bekijk het filmpje

Informatie
Klik hier voor meer informatie over de Sjaak's scholentour of bekijk het filmpje.
Vragen over de scholentour? Stuur een mail naar duurzaam@DELTA.nl.