Finale regio Zeeland Techniek Toernooi Technum

Donderdag, 20 april 2017, Edisonweg 4a Vlissingen - Voor de derde keer zal op 20 april het Techniek Toernooi Zeeland georganiseerd worden. Dit techniekevenement is voor alle groepen van het basisschoolonderwijs in Zeeland. Iedere wedstrijd begint met een buitenschoolse activiteit of op school. Gedurende vier weken houden de leerlingen zich bezig met een technische opdracht. Het gratis lesmateriaal helpt de leerlingen door het onderzoek en ontwerpproces. De beste teams gaan door naar de regio finale.

Uitdagingen
Tijdens deze dag staan er voor de leerlingen vier verschillende uitdagingen op het programma. Deze uitdagingen staan in het teken van het thema vooruitgang.

Deelame
Meedoen aan dit evenement is gratis. Daarnaast is er gratis lesmateriaal beschikbaar met tips en trucs om de leerlingen goed voor te bereiden op de wedstrijd. Ook kunnen scholen, in de meeste gevallen, gratis gebruik maken van vervoer met de techniekbus van Het huis van de Techniek.

Aanmelden
Aanmelden gaat als volgt:

  • Surf naar Techniek Toernooi
  • Download de uitdaging van de juiste groep
  • Vul het aanmeldformulier in

 Na het doorlopen van deze stappen is de aanmelding voltooid. Kijk voor meer informatie op de website van Techniek Toernooi.